Gerenoveerd bedrijfspand op bedrijventerrein Baanstee-West in Purmerend.

gelegen op 1239 m² eigen grond. Een heerlijke plek om te werken. 

 

INDELING

Begane grond (75 m² BVO): hal, mooie glazen deur, meterkasten, kantoor/ontvangst. Dubbel herentoilet en damestoilet, pantry en sanitaire groep voor bedrijfsruimte.

 

Eerste verdieping (125 m² BVO): nog in te delen grote kantoorruimte met luxe pantry.

Luxueus kantoor met systeemplafond en armaturen. De wanden zijn strak afgewerkt. De bekabeling kan netjes worden weggewerkt in een wandgoot.

 

Bedrijfshal

Begane grond (675 m² BVO): de bedrijfshal is zes meter hoog en is voorzien van twee grote overheaddeuren (4,00 x 4,00 m), één grote, nieuwe lichtstraat en een sanitaire groep met twee urinoirs en toilet. De vloer heeft een vloerdruk van 2000 Kg/ m².

Grootte en indeling: de bedrijfshal heeft een bruto vloeroppervlakte (BVO) van 825 m² (waarvan 150 m² op de entresol). De kantoren hebben een bruto vloeroppervlakte (BVO) van 200 m² .

 

Installaties

  • Elektrische installatie met een hoofdaansluiting van 3 x 80 AMP. Kantoren voorzien van kabelgoten met wandcontactdozen en geschikt voor bekabeling.

• Intercominstallatie.

• Alarminstallatie.

  • Stadsverwarming voedt de verwarmingsinstallatie. De radiatoren in de kantoren zijn voorzien van thermostaatknoppen. Een heather verwarmt de bedrijfsruimte.

• Een koelinstallatie kan op verzoek worden geleverd.

 

Ligging

Het pand is goed zichtbaar vanaf de weg en gemakkelijk bereikbaar. Aan de voor- en zijkant kan er royaal worden geparkeerd op eigen terrein. Het pand heeft twee grote overheaddeuren voor het laden en lossen.