“WATERLAND 22 – 36 ” is een prominent en onderscheidend gebouw uniek ontworpen door de architecten van W3.

Elegant, stoer en badend in het daglicht. Dat zijn de eerste, opvallende kenmerken van het Waterland kantoorgebouw, centraal gelegen in Purmerend. Wie eenmaal een voet over de drempel heeft gezet, ontdekt vier royale etages boordevol inspiratie. Het Waterlandgebouw, het kantoor van tegenwoordig, gericht op de toekomst. Nu te huur.

Het pand is verdeeld over een begane grond en drie verdiepingen.

 

Locatie en omgeving
Purmerend – gegroeid naar ruim 80.000 inwoners – heeft een belangrijke streekfunctie en een gunstige ligging ten opzichte van metropool Amsterdam.

De marktstad heeft een breed aanbod van winkels waaronder het stadshart en het Willem Eggert Centrum, horeca (Koemarkt/ Kaasmarkt), sport (voetbal-, tennis-, hockeyclubs etc.) en cultuur zoals Theater Purmarijn, alsmede Pop- en Cultuurpodium P3.

Onder andere Rabobank, het Nederlandse hoofdkantoor van Bose Soundsystems, het Waterlands Archief, Evean Zorg, KPN Internedservices maar ook grote regionale notaris-, accountants- en advocatenkantoren zijn hier gevestigd.

Het NS-station Purmerend, busstation Beatrixplein en het centrum van Purmerend liggen op 2 minuten loopafstand.

 

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
De locatie is goed aan te rijden vanaf de snelweg A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg), de belangrijkste autoverbindingen met Amsterdam. Deze wegen zijn voorzien van bus- en spitsstroken en geven toegang tot Amsterdam in circa 15 minuten. Parkeren kan aan de openbare weg: deels vrij- en deels betaald parkeren. Betaald parkeren geldt van maandag t/m vrijdag.

Openbaar vervoer:
Uitstekende bereikbaarheid door de directe aanwezigheid van bus- en treinstations (2 minuten lopen) alsmede bushaltes aan de Waterlandlaan zelf. Trein: NS-station Purmerend met directe verbindingen van- en naar onder andere Leiden, Zaandam, Amsterdam, luchthaven Schiphol en Hoorn (West-Friesland). Bus: EBS-station Beatrixplein met directe verbindingen van- en naar o.a. Edam-Volendam, Monnickendam en Amsterdam (lijnen 103, 105 en 306). Zie www.9292.nl voor de aankomst- en vertrektijden.

 

Servicekosten
€ 35,= per m² bruto vloeroppervlakte per jaar excl. BTW voor de navolgende leveringen en diensten:

Verbruik stadsverwarming (incl. vastrecht)
Verbruik elektra incl. uw aandeel verbruik elektra en verlichting van de algemene ruimtes (incl. vastrecht)
Waterverbruik (incl. vastrecht)
Glasbewassing gevels
Inspectie en schoonmaak dakvlakken
Periodiek onderhoud liftinstallatie
Jaarlijkse lift keuring
Periodiek onderhoud alarminstallatie.
Periodiek onderhoud brandblusmiddelen
Periodiek onderhoud brandmeld- en ontruimingsinstallatie
Onderhoud en controle van de noodverlichting
Periodiek onderhoud luchtbehandelingsinstallatie
Periodiek onderhoud koelinstallatie
Periodiek onderhoud hydrofoor, elektrische poort en verlichting algemene ruimten
Schoonmaken van de algemene ruimtes

De kosten van de leveringen en diensten is op basis van een “fixed price” bij normaal kantoorgebruik met jaarlijkse prijsindexatie.